خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح «قاضی در مدرسه» اجرا شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 19 آبان 1403 - 09:30
ساری- اولین دوره طرح قاضی در مدرسه، با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در مازندران اجرا شد.
قضائي،حقوق،حمايت،استان،بزه،دفاتر،معرض،حقوقي،ارائه

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه اتقایی مستشار قضائی استان مازندران در جمع دانش آموزان، اولیا و مربیان با بیان اینکه این آموزش‌ها به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی، تفکر منطقی و تحلیلی، حل مسئله و اصول اخلاقی را بهتر یاد بگیرند گفت: آشنایی با مفاهیم حقوقی می‌تواند به افزایش آگاهی نسبت به حقوق شهروندی و توانایی مدیریت حل اختلافات کمک کند.
مستشار قضائی دادگستری استان تصریح کرد: دفاتر حمایت از حقوق کودکان، زنان و خانواده در دادسرای های عمومی و انقلاب در سطح استان راه اندازی شده و خدمات مشاوره حقوقی و قضائی به افراد بزه دیده و در معرض آسیب ارائه می‌نماید و در صورت لزوم، حمایت لازم را در دستور کار قرار می‌دهد.
اتقایی ادامه داد: چنانچه نوجوان یا طفلی در معرض بزه قرار گیرد جهت مداخله فوری قضائی به دفاتر حمایت از حقوق کودکان، زنان و خانواده به منظور دریافت مشاوره قضائی و تشکیل پرونده شخصیت بزه دیده مراجعه نمایند تا از حمایت‌های قانونی بهره مند گردند.
وی در پایان گفت: در صورت ایجاد مزاحمت یا در معرض خطر قرارگرفتن اطفال و نوجوانان، دفاتر حمایت در دادسراهای عمومی و انقلاب شهرستانها و یا اورژانس اجتماعی در اسرع وقت نسبت به ارائه خدمات و حمایت‌های قضائی و روان شناختی اقدام خواهند کرد.
شایان ذکر است، در این طرح بناست در طول سال، قضات دادگستری یک روز در هفته در مدارس استان حضور پیدا کرده و به دانش‌آموزان آموزش‌های لازم پیرامون مفاهیم حقوقی و فرآیندهای قضائی ارائه دهند تا آنان با حقوق و تکالیف قانونی خود آشنا شوند.