خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰ کشته در پی فوران آتشفشان در مرکز اندونزی

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 14 آبان 1403 - 12:06
سخنگوی آژانس ملی مدیریت بلایای طبیعی اعلام کرد: مرگ ۱۰ نفر پس از فوران کوه لووتوبی اواخر یکشنبه شب در استان نوسا تنگگارا شرقی اندونزی تایید شده است.
نفر،فوران،آتشفشان،دهانه،شعاع،امدادي،اضطراري

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، به گفته عبدالموهاری، سخنگوی آژانس ملی مدیریت بلایای طبیعی در روز دوشنبه، مرگ ۱۰ نفر پس از فوران کوه لووتوبی اواخر یکشنبه شب در استان نوسا تنگگارا شرقی اندونزی تأیید شده است.
موهاری در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ۱۰ نفر جان خود را از دست داده اند.
۹ جسد پیدا شده است و یک نفر زیر آوار محبوس است.
او گفت که فوران آتشفشان باعث تخلیه انبوه مناطق روستایی شد و بیشتر از ۱۰,۰۰۰ ساکنان آسیب دیده از هفت روستا به مراکز امن منتقل شدند.
موهاری با اشاره به اینکه ساکنان از ورود به منطقه خطرناک تا شعاع ۷ کیلومتری اطراف دهانه منع شده اند، افزود: عملیات جستجو برای یافتن مفقودین در حال انجام است، اما تعداد آن را مشخص نکرد.
وی تاکید کرد: هیچ فعالیتی در شعاع ۷ کیلومتری دهانه آتشفشانی مجاز نیست، به جز نیروهای امدادی که در جستجوی قربانیان مفقود هستند.
موهاری گفت که برای تسهیل تلاش‌های امدادی اضطراری، دولت محلی از ۴ نوامبر تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۴ وضعیت اضطراری اعلام کرده است.
کوه لووتوبی یکی از ۱۲۷ آتشفشان فعال اندونزی است.