خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع آوری معتادان متجاهر در کشور یک ضرورت است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 14 آبان 1403 - 11:50
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره بر ضرورت جمع آوری و برخورد با متعادان متجاهر، بر لزوم دیپلماسی همراه سازی کشور‌های همسایه برای مقابله با قاچاق مواد مخدر در مرز‌ها تأکید کرد.
كشور،مخدر،مواد،انتظامي،قاچاق،مقابله،مرزباني،فرمانده،اقدامات،ورود

سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در جلسه کمیته ملی مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر که به میزبانی فرماندهی مرزبانی فراجا برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای مظلوم مرزبانی و انتظامی، گفت: امروز امنیت حاصل در کشور را مدیون شهدان گلگون کفن انتظامی هستیم که با در دست گرفتن جان خود در مقابله با هر گونه شرارت، تهدید و قاچاق مواد مخدر و ...
ایستادگی کردند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مرزبانی فراجا طلایه دار مبارزه با قاچاق مواد مخدر در مرز‌ها و کشور است، از اقدامات مرزبانان در این زمینه تقدیر و تشکر کرد و افزود: بحمدالله مجموعه مرزبانی انتظامی در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده است و برنامه‌های منسجمی در این راستا همواره در دستورکار خود قرار داده است.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه فراجا برای مقابله با ورود مواد مخدر به کشور و تهدیدات آن، شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است، اظهار داشت: راهبرد جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور باید با سازمان دهی مناسب اجرایی و با خرده فروشان برخورد شود.
رضایی با تأکید بر لزوم جمع آوری و سازماندهی معتادان متجاهر که ظاهر و چهره جامعه را مخدوش و ناسالم جلو می‌دهند، گفت: جمع آوری معتادان متجاهر در کشور یک ضرورت است چرا که حضور آنها، امنیت و آرامش شهروندان را به خطر می‌اندازد و زمینه بسیاری از جرایم می‌باشد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اهتمام بر دیپلماسی مرزی برای مقابله با قاچاق مواد مخدر، عنوان کرد: برای ممانعت از قاچاق و ورود مواد مخدر به کشور، نیاز است دیپلماسی همراه سازی کشور‌های همسایه برای مقابله و مبارزه با این پدیده شوم در دستورکار قرار گیرد.
وی با قدردانی از اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق مواد مخدر، بر پیگیری این ستاد در بحث تأمین ۱۰۰ درصدی اعتبارات و پیش بینی و تدوین این اقدام تأکید کرد.
در ابتدای این جلسه سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی انتظامی کشور به تشریح اقدامات این فرماندهی در حوزه مقابله با قاچاق مواد مخدر و توفیقات مرزبانان در این زمینه پرداخت.