خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال فرهنگ به کودکان منجر به انتقال اخلاقیات می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 آبان 1403 - 09:57
سنندج_ مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان گفت: انتقال فرهنگ به کودکان منجر به انتقال اخلاقیات می‌شود.
فرهنگ،كودكان،عمومي،گوهري،پرورش،توجه،كردستان،كانون،فكري،انتقال

حمیدرضا گوهری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ۱۴ آبان روز فرهنگ عمومی است و توجه به فرهنگ بحث مهم و دارای اهمیت است.
وی بیان کرد: توجه به فرهنگ عمومی در جامعه این است که بتوان اعتقادات و باور و فرهنگ و حتی خرافاتی که جزو فرهنگ عمومی به شمار می‌آید را با حفظ اصالت و توجه به ارزشمند بودن آنها پرورش داد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان اظهار کرد: توجه به بحث ظاهری در فرهنگ عمومی در لباس و معماری و نمادها و المان‌های مخفی در لباس و معماری ما قرار دارد.
گوهری بیان کرد: امروزه شاهد لباس‌های وارداتی هستیم که کلمات و المان و نشان‌های روی آنها درج شده که نه تنها معنی آنها را نمی‌دانیم بلکه به احتمال زیاد یک نوع تهاجم نامحسوس در بخش فرهنگی است.
وی تصریح کرد: باورپذیرترین بخش فرهنگ عمومی ما احترام به بزرگترها است و اینکه ما تا چه حد احترام و حرمت برای بزرگان قائل هستم و قابل ستایش است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان عنوان کرد: کودکان در مدرسه، جامعه، خانواده و گروه‌های همسان به تصویرسازی و شکل‌گیری از بخش فرهنگ و باورها می‌رسند.
گوهری بیان کرد: کودکان آرام آرام ذهن و روحشان برای پذیرش فرهنگ با قرار گرفتن در این گروه‌ها مهیا می‌شود.
وی افزود: ما دارای بخش فرهنگی عمیق و باورپذیر همراه با اعتقادات ارزشمندی هستیم که سر منشأ این عقاید مشترک دین اسلام بوده و انقلاب اسلامی نظم دهنده آن شده است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان کردستان ادامه داد: کودکان شخصیت پذیر و ذهنی آماده دریافت هستند که مسؤلیت والدین و معلم‌ها در تربیت آنها و شکل دادن ذهن آنها بسیار دارای اهمیت است.
گوهری گفت: تمام کودکی در حضور در کلاس‌های متنوع و زیاد خلاصه نشده بلکه لازم است درس قرآن و درس زندگی و فرهنگ جامعه را به کودکان انتقال داد وگرنه حضور در کلاس‌های متنوع تنها موجب تربیت بچه‌ای غیرمتعهد می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: با انتقال فرهنگ به کودکان موجب انتقال اخلاقیات می‌شویم.
گوهری عنوان کرد: در بخش فرهنگی لازم است که محتاطانه و با دقت نظر بیشتری در خصوص فرهنگ عمومی عمل کنیم.