خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورامینی ها ۱۳۰میلیارد تومان به مردم غزه و لبنان کمک کردند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 آبان 1403 - 09:52
ورامین- مسئول کانون خدمت رضوی ورامین گفت: ورامینی ها ۱۳۰میلیارد تومان به مردم غزه و لبنان کمک کردند.
رضوي،ورامين،لبنان،غزه،خدمت،پويش

به گزارش خبرنگار مهر، سید یدالله حسینی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خادمیاران رضوی ورامین در اجرای پویش ملی هبه به مردم لبنان ۱۳۰ میلیارد تومان پول نقد و طلا جمع آوری کرده اند.
مسئول کانون خدمت رضوی ورامین گفت: همچنین در یکی از کانون‌های محله‌ای خادمیاران خدمت رضوی ورامین یک هزار دست پوشاک گرم برای مردم مظلوم غزه و لبنان جمع آوری کرده اند.
وی اضافه کرد: از زمانی که این جنگ ناخواسته برای مردم مظلوم لبنان رخ داد، خادمیاران رضوی ورامین تصمیم گرفتند، در مدارس و مساجد حضور یافته و با ایجاد حال و هوای امام رضایی علاوه بر تبیین و آگاهی، اقتدار و مظلومیت مردم غزه و لبنان را به گوش دانش آموزان و مؤمنین برسانند.
حسینی گفت: در ۱۰ روز گذشته در بالغ بر ۲۰ مدرسه و مسجد را حضور پیدا کردیم و با اهتمام خادمیاران رضوی ورامین مبلغ حدود ۳۰ میلیارد تومان به صورت نقدی جمع آوری و به پویش ملی «لبنان تنها نیست» اهدا شده است، که این مبلغ همچنان در حال افزایش است.
وی گفت: مردم ورامین می‌توانند، با مراجعه به کانون خدمت رضوی این شهرستان در حسینیه گلزار شهدای گمنام کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود به مردم غزه و لبنان را به خادمیاران رضوی تحویل دهند.