خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت‌هایی که شکایت از آنها قابل رسیدگی در دیوان عدالت اداری نیست

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 13 آبان 1403 - 15:45
معاون قضایی، حقوقی، پیشگیری و پژوهش دیوان عدالت اداری فهرست برخی از موسسات و شرکت‌های غیردولتی که شکایت از آنها قابل رسیدگی در دیوان عدالت اداری نیست را اعلام کرد.
اداري،ثبت،دعاوي،ديوان،عدالت،دادخواست،مؤسسات،قضائي،مراجع،فهرس ...

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد سپهری کیا در مکاتبه‌ای با معاون خدمات الکترونیک قضائی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه فهرست برخی از مؤسسات و شرکت‌های غیردولتی که شکایت از آنها قابل رسیدگی در دیوان عدالت اداری نیست را اعلام کرد.
در متن این نامه ضمن اعلام فهرست برخی از مؤسسات و شرکت‌های غیردولتی آمده است؛ مراتب به نحو مقتضی به دفاتر خدمات الکترونیک ابلاغ شده تا در جهت جلوگیری از تحمیل هزینه برای شهروندان و تضییع حقوق عمومی و رعایت اصل سرعت در حقوق اداری، ارشادات لازم در باب عدم صلاحیت دیوان عدالت اداری نسبت به مراجعین انجام تا در صورت تمایل دعاوی در مراجع ذی صلاح مطرح شود.
فهرست مؤسسات و شرکت‌های مذکور به شرح ذیل است:
۱ بانک‌های خصوصی، مانند مهر اقتصاد، ملت، صادرات، تجارت، قوامین، رفاه
۲ شرکت توزیع نیروی برق
۳ سازمان نظام پزشکی
۴ شرکت‌های آب و فاضلاب و شرکت آب و فاضلاب روستایی
۵ دانشگاه آزاد اسلامی
۶ سازمان نظام مهندسی ساختمان
۷ اتاق اصناف
۸ شرکت ایران خودرو
۹ صندوق حمایت و بازنشستگی آینده
جواد سپهری کیا در همین راستا گفت: هموطنانی که قصد ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری را دارند در نظر داشته باشند برای درج شناسه ملی سازمان طرف شکایت از لینک این سامانه در وبگاه دیوان عدالت اداری استفاده نموده و جهت ثبت دعاوی اعتراض به آرای مراجع شبه قضائی از درگاه سامانه سخا قسمت ثبت دعاوی اعتراض به آرای مراجع شبه قضائی، دادخواست خود را ثبت نمایند و نکته آخر اینکه حتماً برای ثبت دعاوی ابطال مصوبات هیأت عمومی نیز از درگاه ثبت دادخواست بدوی استفاده کنند.