خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح نخستین هتل آپارتمان شهر ایلام در دهه مبارک فجر

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 12 آبان 1403 - 19:13
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام، از افتتاح نخستین هتل آپارتمان شهر ایلام در دهه مبارک فجر خبر داد.
استان،ايلام،آپارتمان،هتل،گردشگري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، فرزاد شریفی با اشاره به افزایش چشمگیر تعداد گردشگران داخلی و خارجی در استان، بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامتی و پذیرایی تأکید کرد و گفت: با توجه به این نیاز مبرم، نخستین هتل آپارتمان استان ایلام با پیشرفت فیزیکی 85 درصد آماده افتتاح است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام، تصریح کرد: این هتل آپارتمان در زمینی به مساحت 1400 مترمربع و در 5 طبقه احداث شده و دارای 14 سوئیت اقامتی، یک پانسیون، رستوران و ظرفیت 81 تخت است.
شریفی گفت: افتتاح این هتل آپارتمان گامی مهم در جهت ارتقای سطح خدمات گردشگری در استان ایلام و جذب بیشتر گردشگران محسوب می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام با بیان اینکه توسعه بخش گردشگری یکی از اولویت‌های مهم استان است، گفت: رشد این بخش می‌تواند به ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی استان کمک شایانی کند.
انتهای پیام/180/