خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه ۲ منطقه در دونباس و خارکیف را آزاد کرد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 12 آبان 1403 - 16:23
نیروهای ارتش روسیه امروز نیز ۲ منطقه در دونباس و خارکیف را آزاد کردند.
روسيه،دفاع،نيروهاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ریانووستی، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور در ادامه پیشروی‌های خود در خارکیف، شهرک «پیرشوتراونیوویه» را تصرف کردند.
بر اساس اعلام این رسانه، این رویداد با ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین از سوی نیروهای واحدهای یگان مرکز این کشور به انجام رسید.
در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص اضافه شده است: شهرک کوراخوفکا در دونباس نیز امروز آزاد شد.
وزارت دفاع روسیه پیشتر نیز گزارشی درباره پیشرفت عملیات نظامی ویژه و دستاوردهای کلیدی نیروهای مسلح روسیه را منتشر کرده بود.
وزارت دفاع روسیه پیشتر در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور، شهر «سِلیدوو» در منطقه دونتسک را تصرف کردند.