خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مانور واکنش در شرایط بحرانی در واحدهای صنعتی استان همدان

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 آبان 1403 - 13:23
همدان - رئیس اداره HSEE صمت استان همدان گفت: مانور واکنش در شرایط بحرانی در چند واحد صنعتی استان همدان برگزار شد.
مانور،صنعتي،اداره،برگزار،استان،پدافند

به گزارش خبرنگار مهر، لعیا ساعتیان از برگزاری مانور واکنش در شرایط اضطراری و مدیریت بحران خبر داد و اظهار کرد: این مانور به مناسبت هفته پدافند غیر عامل در چند واحد صنعتی استان برگزار شد.
رئیس اداره HSEE صمت استان همدان افزود: این مانور با موضوع اقدام خرابکارانه(قطع برق و از کار انداختن سیستم امنیتی ) با محوریت اداره HSEE صمت استان همدان و همکاری شرکت پایا بسپار آریا، صنایع غذایی سحر و شرکت خدماتی شهرک صنعتی بوعلی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: این مانور در شهرک صنعتی بوعلی و با حضور مدیریت بحران و اداره پدافند غیر عامل استانداری، هلال احمر، آتش نشانی، اورژانس پیش بیمارستانی و نیروی انتظامی برگزار شد.
گفتنی است این مانور با هدف شناسایی نقاط ضعف و قدرت و برنامه ریزی در جهت رفع نواقص اجرا شد و بیش از ۱۰ نفر از نیروهای امداد و نجات حضور داشتند.