خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«خانه عروسک: قسمت دوم» به صحنه می‌آید

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 12 آبان 1403 - 11:28
آشا محرابی در جدیدترین تجربه کارگردانی خود نمایش «خانه عروسک: قسمت دوم» را روی صحنه می‌برد.
صحنه،خانه،محرابي،عروسك،سالن،قسمت،مجموعه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مدیر رسانه اثر، آشا محرابی نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر از نیمه آبان نمایش «خانه عروسک: قسمت دوم» را در سالن چهارسوی مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌برد.
«خانه عروسک: قسمت دوم» نوشته لوکاس نیث نمایشنامه‌نویس شناخته‌شده آمریکایی است که در سال‌های فعالیت خود جوایز زیادی در عرصه تئاتر به دست آورده و نمایشنامه‌هایش بارها در سراسر جهان روی صحنه رفته است.
این نمایشنامه اثری جسورانه و تازه‌نگر است که با ترکیبی از طنز تلخ و درام روان‌شناسانه، داستان نورا را پس از ۱۵ سال از ترک خانواده‌اش به تصویر می‌کشد.
این نمایش هم برای مخاطبانی که عاشق نمایشنامه معروف ایبسن هستند و هم برای کسانی که هیچ‌گاه آن را نخوانده‌اند، جاذبه‌ای منحصربه‌فرد دارد.
نورا به خانه بازمی‌گردد، اما آیا او آماده است تا با گذشته و کسانی که پشت سر گذاشته، روبه‌رو شود؟
محرابی که سال‌ها است در زمینه ترجمه آثار نمایشی نیز فعالیت دارد این نمایشنامه‌ را در سال ۱۴۰۰ ترجمه و از سوی انتشارات عنوان روانه بازار کتاب کرد و اکنون قصد دارد تا این اثر را در سالن چهارسو مجموعه تئاترشهر روی صحنه ببرد.
این هنرمند پیش از این آثاری چون «اتوبان»، «جوانی بدون جوانی» و «بچه‌های تک استریت کارلو» را در مقام کارگردان روی صحنه برده است.
همچنین اجراخوانی «کیک پنیر و آلبالو» اثری از این هنرمند بود که بهمن ۱۴۰۲ در سالن چهارسو میزبان مخاطبان بود.
محرابی به‌زودی «خانه عروسک: قسمت دوم» را در این مجموعه اجرا خواهد کرد که جزئیات تکمیلی آن به‌زودی منتشر می‌شود.