خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگ آغاز سرشماری کشاورزی در میناب نواخته شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 آبان 1403 - 10:06
بندرعباس- سرشماری کشاورزی در شهرستان میناب با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان بخش کشاورزی نواخته شد.
كشاورزي،سرشماري،ميناب،عمومي،شهرستان،فرماندار،رادمهر،مأموران، ...

به گزارش خبرنگار مهر، صبح شنبه زنگ آغاز سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در شهرستان میناب با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب، مسئولان، مأموران سرشماری و فعالان بخش کشاورزی و دامپروری در دبیرستان سمانه شهوار میناب نواخته شد.
محمد رادمهر فرماندار ویژه میناب در این آئین، اظهار کرد: اجرای سرشماری عمومی بخش کشاورزی در واقع به روز کردن اطلاعات و آمار در این حوزه برای برنامه‌ریزی‌های دقیق در راستای توسعه است.
وی با تاکید بر همکاری مسئولان، بهره‌برداران بخش کشاورزی، شوراها و دهیاران در سرشماری عمومی کشاورزی با مأموران آمارگیر، بر لزوم ارائه آمار دقیق توسط بهره‌برداران بخش کشاورزان شهرستان در این سرشماری تاکید کرد.
رادمهر افزود: این سرشماری در بخش کشاورزی و دامپروری و سایر زیر بخش‌های آن‌ها نقش مؤثری دارد.
فرماندار میناب با بیان اینکه میناب قطب کشاورزی استان به شمار می‌رود، تصریح کرد: نتایج این سرشماری زمینه‌ساز توسعه شهرستان، تکمیل زیرساخت‌های کشاورزی، برنامه‌ریزی و تصمیم گیری‌های مؤثر برای آینده بخش کشاورزی و سایر زیربخش‌های آن خواهد بود.
رادمهر، سرشماری عمومی کشاورزی را از برنامه‌های مهم امسال دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: این سرشماری از امروز ۱۲ آبان ماه تا ۲۶ آذر ماه ادامه دارد و نیاز است همه اقشار در این امر مهم یاریگر مأموران سرشماری باشند.
وی یادآور شد: سرشماری عمومی کشاورزی اطلاعات مهمی را از فعالیت‌های کشاورزی کشور در سطح کوچک‌ترین واحد جغرافیایی ارائه می‌دهد که تنها با اجرای سرشماری قابل دسترسی است.
فرماندار میناب خاطرنشان کرد: با توجه به فاصله گرفتن از آخرین سرشماری و تحولات سریع بخش کشاورزی، اجرای سرشماری در سال ۱۴۰۳ ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.
ناصر نورزاده مدیر جهاد کشاورزی و قائم مقام ستاد سرشماری عمومی کشاورزی میناب گفت: در این طرح که همزمان در سراسر کشور آغاز شده است بیش از ۵۰ نفر عوامل با طرح کشاورزی در این شهرستان همکاری دارند.
وی افزود: در شهرستان میناب بیش از ۴۷ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات کشاورزی است‌.
نورزاده بیان کرد: میناب قطب اول استان هرمزگان در تولید محصولات کشاورزی و باغی است و سالانه بیش از یک میلیون تن محصول در آن تولید می‌شود.