خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروگاه حرارتی شازند مازوت سوز شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 10 آبان 1403 - 12:41
اراک- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: با وجود تلاش استان، متاسفانه مازوت سوزی در یک واحد نیروگاه حرارتی شازند آغاز شد.
مازوت،سوزي،مصرف،استان،مگاوات،نيروگاه،واحد،شرايط

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر اسدی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: به دلیل شرایط ناترازی انرژی در کشور، در سه تا چهار ماه اخیر درگیر فشار برای مازوت سوزی در استان هستیم و تاکنون مقاومت بالایی صورت گرفته است اما از امروز ناچار مازوت سوزی در نیروگاه حرارتی شازند آغاز شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر واحد یک مازوت سوزی را آغاز کرده و واحد ۲ نیز از هفته آینده وارد اورهال می‌شود و تمام سیاست و سعی استان بر این است که فقط ۲ واحد مازوت سوزی داشته باشد.
اسدی با بیان اینکه مدت زمان این مازوت سوزی مشخص نیست، افزود: نکته مهم این است که تصمیم گیری در این خصوص خارج از اختیارات استان مرکزی است و با وجود تلاش‌ها و مذاکرات بسیار استاندار مرکزی با رئیس سازمان محیط زیست کشور و نمایندگان، دستگاه قضائی، نیروگاه شازند بر مدار مازوت سوزی قرار گرفت و تیم مدیریت ارشد استان برای جلوگیری از این اتفاق هیچ گونه کوتاهی نداشت، اما شرایط و تصمیمات کلان کشور این اتفاق را رقم زده است.
وی تاکید کرد: به طور قطع پیگیری‌ها همچنان ادامه خواهد داشت تا گاز مورد نیاز برای این نیروگاه تأمین شود و میزان مصرف مازوت به حداقل برسد چراکه سلامت مردم در اولویت است.
وی تصریح کرد: میزان مصرف برق در شرایط پیک بالغ بر ۸۰ هزار مگاوات بود در حالی که تولید برق حدود ۶۵ هزار مگاوات عنوان شد و در واقع با ناترازی ۱۵ هزار مگاوات روبرو شدیم و این رقم هر ساله افزایش می‌یابد و در مصرف گاز نیز سال گذشته رکورد مصرف ثبت شد و به نظر می‌رسد که امسال نیز مجدد با شکستن رکورد مواجه شویم.