سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در بازار منفی‌ها حمایت‌های خوبی از بازار سهام صورت گرفت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 10 آبان 1403 - 10:58
کارشناس بازار سرمایه گفت: در بازار منفی‌ها حمایت‌های خوبی از بازار صورت گرفت و بار‌ها شاهد موج قوی تقاضا بودیم تا باری دیگر سهامداران باامید این هفته را پشت سر بگذارند.
بازار،معاملات،هفته،صف،تقاضا،قفل،تابلوي،كارشناس،بالاي،تحولات

وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کاهش تنش‌، اصلاح بیش از حد قیمت سهام و مهمتر از همه رد پای پول باعث شد بازار از قفل در صف فروش به قفل در صف خرید در اوایل هفته تبدیل شود و موضوعی که سبب شد تا حس جاماندگی اولیه به فروشندگان وارد شود.
این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: در میانه هفته با عرضه صف ها توسط نوسان گیران این‌بار فرصت محک برای خریدار مهیا شد و زیباترین تابلوی معاملات شاید مربوط به چهارشنبه باشد که جدال عرضه و تقاضا با پیروزی تقاضا و نوسانات قیمتی عجیبی در تابلوی معاملات همراه بود و ارزش معاملات به بالای ۵ همت رسید.
بنظر میرسد ریسک سیاسی تحولات اخیر هنوز بربازار سایه افکنده است که اثر آن در بازار طلا و ارز خود را نشان داد.
برخی تحولات انتخابات آمریکا را بهانه فروش‌ها و دوری از بازار در کوتاه مدت می‌دانند عدم کاهش نرخ سود و قطعی گاز زود هنگام نیز عواملی است که تاثیر آن را نمی‌توان نادیده گرفت اما از سویی هم نرخ نیمایی به بالای ۴۹ هزارتومان رسید.
او افزود: گزارش‌های فصلی و ماهانه تعداد زیادی از شرکت‌ها سیگنال مثبت خوبی دارد و می‌توان شاهد مجزا شدن روند معاملات از عموم بازار باشیم.
در منفی ها حمایت های خوبی از بازار صورت گرفت و بارها شاهد موج قوی تقاضا بودیم تا باری دیگر سهامداران باامید این هفته را پشت سر بگذارند، هرچند بخش بزرگی از بازار همچنان دچار تردید و بی اعتمادی هستند.
در کنار برخی تک سهم ها، حرکت اصلی این هفته مربوط به سهم های بزرگ و موثر شاخص و صندوق های اهرمی بود.