خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توفان ترامی در هاینان چین ۷ کشته و ۱ مفقود بر جای گذاشت

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 10 آبان 1403 - 10:40
به گفته مقامات مدیریت اضطراری، توفان "ترامی" جان هفت نفر را گرفت و باعث ناپدید شدن یک نفر دیگر در استان هاینان در جنوب چین شد.
سيل،سطح،هاينان،توفان،اضطراري،واكنش

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، ترامی، بیستمین توفان امسال، بارندگی شدیدی را در بسیاری از مناطق هاینان از ۲۸ اکتبر به بار آورده است و بیش از ۴۰,۰۰۰ نفر را مجبور به ترک محل زندگی کرده است.
وزارت منابع آب روز پنچشنبه، واکنش اضطراری سطح چهارم به سیل به دلیل تأثیر توفان ترامی در هاینان صادر کرد.
کیونگای، یکی از مناطقی که بیشترین آسیب را دیده است، از اواخر روز سه شنبه در بالاترین سطح واکنش اضطراری برای کنترل سیل و باد قرار گرفته است.
تحت تأثیر توفان ترامی، اکثر مناطق هاینان باران سیل آسا را ‌تجربه خواهند کرد و خطر سیلاب‌های ناگهانی زیاد است و رودخانه وانگوآن ممکن است سیل بیش از سطح هشدار را تجربه کند.
این وزارتخانه کارگروهی را برای هدایت مقابله با سیل با تمرکز بر انتقال مردم از مناطق پرخطر به اماکن ایمن اعزام کرده است.
چین دارای یک سیستم واکنش اضطراری چهار لایه است که سطح یک شدیدترین سطح آن است.