خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلنگ‌ آماده‌سازی ساخت سایت ۲۴ هکتاری مسکن گنبد به زمین زده شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 آبان 1403 - 18:11
گنبدکاووس-با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی کلنگ‌ آماده‌سازی ساخت سایت ۲۴ هکتاری مسکن گنبدکاووس به زمین زده شد.
مسكن،ساخت،مسكوني،واحد،توسعه،طرح،كاووس

به گزارش خبرنگار مهر، عصر چهارشنبه عملیات اجرایی آماده‌سازی سایت ۲۴ هکتاری وحدت گنبد کاووس، با هدف ساخت دو هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن، مسکن حمایتی، اقشار ویژه و برنامه جوانی جمعیت، با حضور مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی، زنگانه استاندار گلستان، حاج آخوند غراوی نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری به طور رسمی آغاز شد.
این طرح که با اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی تأمین مالی شده، بخشی از برنامه جامع دولت برای توسعه و تأمین مسکن ارزان‌قیمت برای گروه‌های مختلف جامعه است.
این پروژه، در کنار توسعه زیرساخت‌ها و خدمات عمومی، نقش مؤثری در ارتقای کیفیت زندگی ساکنان منطقه ایفا خواهد کرد و همچنین گام مهمی برای تحقق سیاست‌های دولت در زمینه توسعه مسکن محسوب می‌شود.
گفتنی است تا کنون در شهرستان گنبد کاووس بیش از ۱۰ هزار پروانه ساخت صادر شده است.
همچنین در این شهرستان طی ماه‌های اخیر ۹۶ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن ساخت و تحویل متقاضیان شده و ۲۱۰ واحد مسکونی شهری نیز در حال ساخت است.