خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در محیط دانشگاه منتشر شد - تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 09 آبان 1403 - 13:53
فراخوان دریافت ایده و آثار در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در محیط دانشگاه توسط مرکز امور اجتماعی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها منتشر شد.
فراخوان،ايده،آثار،دانشگاه،دريافتي،محورهاي،جوايز

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، فراخوان دریافت ایده و آثار در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در محیط دانشگاه توسط مرکز امور اجتماعی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها منتشر شد.
محورهای فراخوان:
پیشگیری از مصرف مواد مخدر، مشروبات الکل و دخانیات از محورهای فراخوان است.
قالب‌ آثار دریافتی:
پوستر، مقاله، کلیپ، موشن گرافیک، داستان کوتاه، پادکست، کاریکاتورقالب آثار دریافتی است.
ایده های دریافتی:
ایده ها باید درمحیط خوابگاه های دانشجویی، در کلاس‌های درس، در صحن عمومی دانشگاه و در هر محیط دیگری از دانشگاه که امکان اجرای ایده وجود داشته باشد، انجام گیرد.
جوایز:
جایزه نقدی 5 ,7 و 10 میلیون تومانی، کمک هزینه سفر مشهد مقدس، هندزفری بیسیم، پاور بانک از جمله جوایز برگزیدگان این فراخوان خواهد بود.
علاقمندان تا 16 آذر 1403 مهلت دارند تا آثار خود را از طریق تارنمای ejtemaee.nahad.ir ارسال کنند، متقاضیان برای اطلاعات بیشتر با شماره 021_84222335 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/