خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 55 درصدی تصادفات فوتی در کاشان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 09 آبان 1403 - 10:53
فرماندار کاشان گفت: در شهرستان کاشان تصادفات منجر به فوت از ابتدای سال تاکنون 55 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
كاشان،كاهش،تصادفات،شهرستان،فوتي،رانندگي،سوانح،فرماندار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حمیدرضا محمدی فشارکی صبح امروز در هشتمین جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرستان کاشان گفت: در بحث تصادفات و سوانح مواردی مختلفی به کاهش فوتی می‌تواند موثر باشد.
وی در بیان عوامل کاهش فوتی‌های سوانح رانندگی تاکید کرد: حضور به موقع نیروهای امدادی به ویژه اورژانس در صحنه و کاهش زمان حضور از 15 دقیقه به هشت دقیقه از جمله عوامل موثر در کاهش فوتی‌های تصادف بوده که این مهم در کنار فرهنگسازی و اقدامات پیشگیرانه تاثیرگذار بوده است.
فرماندار و رئیس شورای هماهنگی ترافیک شهرستان کاشان نیز گفت: در حال حاضر 60 دوربین نظارتی در سطح شهر کاشان نصب شده که تعدادی از آنها به سامانه پلیس راهور متصل شده و مابقی نیز در حال اتصال به شبکه است و تخلفات را ثبت می‌کند.
وی با بیان اینکه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ضامن رانندگان و سرنشینان خودرو است، تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌کنیم تا قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا از بروز تصادفات به ویژه فوتی در تصادفات جلوگیری شود.
فرماندار شهرستان کاشان از کاهش 55 درصدی تصادفات فوتی در شهرستان کاشان خبر داد و گفت: در شهرستان کاشان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 55 درصد کاهش تصادفات منجر به فوت داشته ایم که برای کاهش هرچه بیشتر آن باید تلاش شود.
انتهای پیام/801