خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۳۹ درصدی کمک‌های مردمی در طرح اکرام ایتام و محسنین

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 آبان 1403 - 10:23
بیرجند- معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی از افزایش ۳۹ درصدی کمک‌های مردم در طرح اکرام ایتام و محسنین خبر داد.
محسنين،فرزندان،ايتام،مردمي،تومان

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحیم لطفی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه میزان مشارکت مردم در طرح اکرام ایتام و محسنین در ۶ ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۹ درصد رشد داشته است، افزود: در این مدت ۵۳ میلیارد و ۴۲۱ میلیون تومان کمک‌های مردم در طرح اکرام ایتام و محسنین به حساب خانواده‌ها واریز شده است.
وی با اشاره به این‌که ۲ هزار و ۳۸۰ فرزند یتیم و ۷ هزار و ۱۶۷ فرزند محسنین تحت حمایت این نهاد هستند، ادامه داد: ۴۲ هزار و ۳۸۴ نفر حمایت از این فرزندان را بر عهده دارند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان به کمک‌های مردمی در حمایت از فرزندان محسنین اشاره کرد و گفت: حدود ۷ هزار و ۱۶۷ فرزند محسنین در استان داریم که سرانه دریافتی برای این فرزندان ماهانه حدود ۶۶۸ هزار تومان برای هر نفر است.
وی متوسط سرانه پرداختی به فرزندان یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌جنوبی در هر ماه را ۹۳۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: سرانه پرداختی ماهیانه کل حامیان در یک ماه ۲۱۰ هزار تومان است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی به نحوه ارائه کمک‌ها به فرزندان ایتام و محسنین اشاره و تاکید کرد: کمک‌های مردمی در طرح اکرام ایتام و محسنین به صورت مستقیم از سوی حامیان به شماره کارتی که برای فرزندان مشمول در نظر گرفته شده واریز می‌شود.