سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واگذاری مسکن جان‌باختگان معدن طبس با اقساط ۱۸ساله پلکانی

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 آبان 1403 - 10:06
وزیر راه و شهرسازی با اعلام این‌که مسکن خانواده‌ جان‌باختگان حادثه معدن طبس با اقساط پلکانی ۱۸ساله واگذار می‌شود، گفت: بازپرداخت اقساط ۲ سال تنفس دارد.
مسكن،خانواده،طبس،تأمين،معدن

به گزارش مشرق، فرزانه صادق اظهار کرد: بلافاصله پس از وقوع حادثه معدن طبس، بر اساس دستور رئیس‌جمهور و مصوبه دولت، تأمین مسکن خانواده‌های جان‌باختگان به‌عنوان اولویت، در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.
وی یادآور شد: بررسی چگونگی وضعیت مسکن خانواده‌های جان‌باختگان طبس در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام و مشخص شد 32 خانواده در خراسان رضوی، 16 خانواده در خراسان جنوبی، 4 خانواده در استان گلستان و یک خانواده در سیستان و بلوچستان ساکن هستند.
وزیر راه و شهرسازی افزود: متأسفانه این خانواده‌ها فاقد مسکن بودند و یا مسکن درخور شأنی نداشتند؛ ازاین‌رو تأمین سریع مسکن برای آن‌ها با حمایت‌های دولت دنبال شد.
خوشبختانه طی چند روز آینده این مسکن به خانواده‌ها تحویل داده می‌شود.
وی با بیان این‌که بخشی از هزینه‌ تأمین مسکن، از خانواده‌ جان‌باختگان حادثه معدن طبس دریافت می‌شود، اضافه کرد: بازپرداخت این هزینه‌ها به‌صورت اقساط پلکانی با تنفس دوساله است.