خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مختومه شدن ۹۵۱ فقره پرونده ماده ۴۷۷ در استان قزوین

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 آبان 1403 - 10:00
قزوین- سرپرست معاونت قضائی پرونده‌های خاص ماده ۴۷۷ دادگستری کل استان قزوین از مختومه شدن ۹۵۱ فقره پرونده ماده ۴۷۷ در نیمه نخست سال جاری در استان قزوین خبر داد.
ماده،قضائي،رأي،دادگستري،رسيدگي،دادرسي

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بابایی ضمن اشاره به ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری، گفت: بر اساس این ماده و تبصره‌های ذیل آن، در صورتی که رئیس قوه قضائیه رأی قطعی صادر شده از هر یک از مراجع قضائی را خلاف شرع تشخیص دهد، می‌تواند پرونده را جهت اعاده دادرسی کیفری به دیوان عالی کشور بفرستد تا به آن در شعبه‌های خاصی که توسط رئیس قوه قضائیه برای این انجام این امر تعیین شده‌اند، رسیدگی شود.
سرپرست معاونت قضائی پرونده‌های خاص ماده ۴۷۷ دادگستری کل استان قزوین ادامه داد: این شعب رأی قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی را مجدداً به عمل آورده و رأی مقتضی صادر کرده و این رأی لازم‌الاجرا خواهد بود.
بابایی افزود: بر اساس تبصره یک ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری، آرای صادره از مراجع قضائی از جمله همه دادگاه‌ها و مراجع حل اختلافی که تحت نظر دادگستری به حل اختلافات می‌پردازند ممکن است شامل اعمال ماده ۴۷۷ شوند.
وی در ادامه افزود: موجودی و درخواست‌های وارده به معاونت پرونده‌های خاص ماده ۴۷۷ دادگستری کل استان قزوین در نیمه نخست سال جاری یک هزار و ۱۳۷ پرونده بوده که ۹۵۱ مورد از آن رسیدگی و مختومه شده است.
سرپرست معاونت قضائی پرونده‌های خاص ماده ۴۷۷ دادگستری کل استان قزوین در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش ۲۲ درصدی درخواست‌های وارده در نیمه نخست سال جاری، میزان رسیدگی به این پرونده‌ها با افزایش چشمگیر ۳ هزار درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته روبرو بوده است.