خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار صالحی امیری با رییس فدراسیون جهانی تکواندو و مدیر روابط بین الملل IOC

فارس | ورزشی | دوشنبه، 03 تیر 1398 - 18:14
در ادامه رایزنیهای صالحی امیری با روسای کمیته های ملی المپیک کشورها و فدراسیون های جهانی ظهر امروز رییس کمیته ملی المپیک با چو رییس فدراسیون جهانی تکواندو دیدار و گفتگو کرد.<br/>
ايران،جهاني،المپيك،فدراسيون،تكواندو،كميته،ورزش،ملي،رقابتهاي، ...

در ادامه رایزنیهای صالحی امیری با روسای کمیته های ملی المپیک کشورها و فدراسیون های جهانی ظهر امروز رییس کمیته ملی المپیک با چو رییس فدراسیون جهانی تکواندو دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در این دیدار صالحی امیری ضمن اشاره به سفر چو به ایران در حاشیه رقابتهای بین المللی جام فجر عنوان کرد:تمایل بسیاری داشتم تا با شما دیدار داشته باشم ولی به دلیل تقارن سفر بنده به نشست شورای المپیک آسیا متاسفانه این دیدار میسر نشد ولی بخوبی از حمایتهای جنابعالی نسبت به تکواندو ایران باخبرم که جا دارد از شما تشکر کنم.
وی ادامه داد: تکواندو ایران با ثبات مدیریت و سرمایه گذاری لازم در سالهای گذشته توانست تبدیل به یکی از قدرتهای جهانی این رشته گردد ولی در مورد هزینه و تجهیزات بدون تردید نیاز بیشتری به حمایتهای فدراسیون جهانی دارد.
رییس کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: متاسفانه در زمینه اعزام تیم ملی تکواندو ایران به رقابتهای جهانی منچستر کم لطفی های برخلاف منشور المپیک از سوی میزبان رقابتها صورت گرفت البته این مسئله بیشتر سیاسی به نظر می رسد چرا که ماه بعد در مسابقات ایتالیا ملی پوشان ما بدون هیچگونه دغدغه خاطری راهی این میدان شدند و بعنوان مثال میرهاشم حسینی بعد از رقابتهای منچستر در مسابقات ایتالیا درخشید و این حق قانونی وی بود تا در رقابتهای جهانی شرکت کند چرا که مجموعه ورزش کشور و فدراسیون برای تکواندو کاران خود زحمت کشیده و هزینه کردده اند و بالطبع انتظار داریم برای حضور در چنین مسابقاتی مشکل برایشان پیش نیاید و از فدراسیون جهانی و شخص رییس فدراسیون جهانی انتظار داریم.
سپس رییس فدراسیون جهانی ضمن اشاره به قدرت تکواندو ایران در جهان گفت: تکواندو ایران همیشه قدرتمند بوده و داراری جایگاه ویژه است و تکواندوکاران خوبی دارد و در سالهای اخیر در بخش بانوان خیلی خوب کار کردندبطوریکه در رقابتهای جهانی منچستر نقره گرفتند.آقای پولادگر خیلی برای رشد تکواندو ایران زحمت کشیدند و باعث توسعه آن در ایران شدند و امیدوارم تکواندو ایران در بازیهای المپیک و پارالمپیک بدرخشد.
وی ادامه داد:در خصوص مشکل پیش آمده برای تکوانذو ایران در رقابتهای جهانی منچستر فدراسیون جهانی خیلی تلاش کرد و کمیته بین المللی المپیک حتی بنده با وزیر ورزش انگلستان هم صحبت کردم مشکلی پیش نیاید و به همه ورزشکارها و کشورها ویزا بگیرند بشخصه معتقدم یک ورزشکار بخاطر مشکلات اینچنینی نباید امتیاز از دست بدهد.
چو در خاتمه ابراز داشت: کمیته فنی و دبیر کل فدراسیون جهانی در حالی پیگیری این موضوع هستند چرا که نتیجه آن برای ما خیلی مهم است تا تصمیم نهایی در این باره اتخاذ شود از اینکه شما را در این مراسم دیدار کردم خوشحالم و امیدوارم در تهران شما را ملاقات نمایم.
*************
در ادامه دیدارهای رییس کمیته ملی المپیک با روسای فدراسیون های جهانی و کمیته های المپیک کشورهای مختلف جهان و مدیران IOC صالحی امیری و هیات همراه با جروم مدیر روابط بین الملل IOCدیدار و گفتگو کرد.
"جروم" ضمن اشاره به جایگاه ورزش ایران گفت: از ورزش ایران در همه زمینه‌ها حمایت می کنیم چراکه خوشبختانه روند فعالیت های ورزشی در ایران رو به جلو و توسعه بوده است و این موضوع بخوبی با موفقیت های که ورزشکاران ایرانی در عرصه بین المللی دارند قابل مشاهده است.
وی ادامه داد: حمایت‌های لازم را از ورزش ایران خواهیم داشت برنامه های کمیته ملی المپیک ایران در خصوص راه اندازی موزه ورزش،هفته المپیک،توجه به ورزش مهاجرین و حمایت از المپیاد های ورزشی و دانش آموزشی قابل تقدیر است این بیانگر نگاه حرفه ای مسئولین کمیته ملی المپیک نسبت به رشد و توسعه ورزش است.
جروم خاطر نشان کرد: مطمئن باشید پیگیری‌های لازم را در خصوص برخی مشکلات که بوجود آمد خواهیم داشت .
انتهای پیام/