خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توان انجام ده‌ها عملیات شبیه «وعده صادق» را داریم

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 08 آبان 1403 - 18:06
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: طبق گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، توان پدافندی ایران بالا است و جمهوری اسلامی توان انجام ده‌ها عملیات شبیه عملیات وعده صادق را دارد.
رژيم،صهيونيستي،كميسيون،پدافندي،عمليات،مجلس،نصيرزاده،امير،حمله

ابراهیم رضایی در توضیح نشست عصر امروز سه شنبه - ۸ آبان ماه - کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به خبرنگاران گفت: جلسه امروز کمیسیون با حضور امیر عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح برگزار شد.
وی افزود: امیر نصیرزاده آخرین وضعیت دفاعی کشور را تشریح و به حمله اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت که هدف رژیم صهیونیستی از حمله اخیر، کند کردن توان آفندی و پدافندی ایران بود، اما به هیچکدام از اهداف خود نرسید.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به جزئیات حمله اشاره کرد و گفت که به چرخه تولید موشک و سامانه‌های پدافندی آسیب جدی وارد نشد و آسیب‌ها ترمیم شده و اعلام کرد که ۹۰ درصد موشک‌های ایرانی در عملیات وعده صادق ۲ به اهداف اصابت کرد، اما رژیم صهیونیستی واقعیات را سانسور کرد.
رضایی اضافه کرد: امیر نصیرزاده در این جلسه تاکید کرد که توان پدافندی ایران بالا است و جمهوری اسلامی توان انجام ده‌ها عملیات شبیه عملیات وعده صادق را دارد.
وی درباره نظرات و مطالبی که اعضای کمیسیون در این نشست طرح کردند، گفت: برخی از نمایندگان به دولت‌های اردن و عراق که آسمان خود را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دارند، اعتراض کردند.
همچنین بر لزوم عملیات پیش‌دستانه و قاطع علیه رژیم صهیونیستی، از بین بردن اراده این رژیم، لزوم تقویت سامانه‌های پدافندی و در پیش گرفتن استراتژی جنگ نامتقارن اشاره کردند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ارائه گزارشی از حادثه تروریستی اخیر در استان سیستان بلوچستان توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، بخش دیگری از دستور جلسه امروز بود.