مصرف گاز خانگی در خراسان جنوبی 28 درصد افزایش یافت
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی از مصرف 28 درصدی گاز خانگی طی روز گذشته در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رحمان محمودی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی روز گذشته مجموعا در بخشهای مختلف مصرفی استان 3 میلیون و 630 هزار مترمکعب گاز طبیعی مصرف شد که این میزان مصرف نسبت به بازه مشابه سال گذشته 270 هزار متر مکعب افزایش داشته است.
وی افزود: بر اساس پایش انجام شده طی 24 گذشته در بخش خانگی-تجاری و صنعتی استان حدود یک میلیون و 990 هزار مترمکعب گاز طبیعی مصرف شده که مصرف بخش خانگی-تجاری و صنعتی جزء استان نسبت به بازه مشابه سال گذشته 28 درصد افزایش مصرف ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به تغییرات دمایی ناگهانی در چند روز گذشته بسیاری از مردم استان از پوشش لباس زمستانی استفاده نکرده و سامانههای گرمایشی را راهاندازی و باعث افزایش قابل توجه مصرف گاز شدهاند، لذا تنظیم دمای منزل بین 18 تا 21 درجه ضمن کمک به صرفه جویی و کاهش در مصرف گاز کمک شایانی بر اقتصاد خانوارها خواهد داشت.
محمودی، پیشی گرفتن مصرف بر تولید را در کشور، واقعیتی انکارناپذیر خواند و گفت: با توجه به روند رو به رشد مشترکین در کشور، تنها راه عبور موفقیتآمیز از زمستان پیش رو، مدیریت مصرف در تمامی بخشهاست.
انتهای پیام/ 252