خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موزه دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین افتتاح شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 08 آبان 1403 - 13:12
در مراسمی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین در محل تپه نورالشهدا باراجین قزوین افتتاح شد.
موزه،وادي،قزوين،مقدس،دفاع،استان،افتتاح،سالن،شهيد،بابايي،رجايي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، در مراسمی با حضور آیت‌الله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین، محمد مهدی اعلایی، استاندار قزوین و عباس کاظمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین، موزه دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین پیش از ظهر امروز افتتاح شد.
محمد امیری‌مقدم، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین در این مراسم، اظهار داشت: با گرامیداشت یاد شهیدان محمدعلی رجایی، عباس بابایی، حسین لشکری، رضا حسن‌پور و 3000 شهید گرانقدر استان امروز همزمان با چهار استان دیگر پس از سال‌ها شاهد افتتاح موزه دفاع مقدس هستیم.
وی ادامه داد: این موزه دارای بخش‌های مختلف مرکز اسناد مکتوب و مدارک دفاع مقدس، کتابخانه تخصصی و سالن مطالعه شهید رجایی، سالن کنفرانس 50 نفره شهید بابایی و سالن آمفی‌تئاتر 400 نفره است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین، عنوان کرد: اعتبار هزینه‌ شده برای ساخت این موزه را 110 میلیارد تومان بوده است و مدیران سال‌ها تلاش کردند و امروز این جدیت موجب افتتاح این مجموعه شد که به ویژه استانداران سابق و کنونی، شهرداران سابق و کنونی، یگان‌های نظامی و انتظامی، فرماندهان سپاه، لشکر 16 زرهی، نیروی انتظامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی کمک کردند تا این موزه به بهره‌برداری برسد.
امیری‌مقدم تصریح کرد: افتتاح این موزه گام مهمی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس و انتقال این ارزش‌ها به نسل جوان برداشته می‌شود و این موزه نقش مهمی در ترویج فرهنگ مقاومت اسلامی ایفا خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه موزه دفاع مقدس دارای چند فاز است که راه‌اندازی هشت وادی از جمله وادی‌های قرار، وادی ایثار، وادی خلوت، خاطرات، وادی عروج، وادی انتظار، وادی وصال و وادی افتخار است که در سال‌های آینده به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.
انتهای پیام/