خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد بیش از 30درصدی بارش ها در 16 استان/ 2 استان با بارش صفر

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 08 آبان 1403 - 09:12
در 34 روز ابتدایی پاییز، 2 استان لرستان و ایلام بدون بارش بوده اند، اما در 16 استان کشور، شاهد رشد بیش از 30درصدی بارش ها بوده ایم.
درصدي،استان،ميليمتر،مشابه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که از ابتدای سال آبی جاری (شروع مهر 1403) تا چهارم آبان‌ماه 12.9 میلیمتر بارش در کشور به‌ثبت رسیده که نسبت به آمار 9.2 میلیمتری بارش‌ها در مدت مشابه سال قبل و 9.2 میلیمتری بارش‌ها در مدت مشابه به‌طور متوسط در درازمدت، رشدی 40درصدی داشته است.
در 34 روز ابتدایی پاییز، 2 استان لرستان و ایلام بدون بارش بوده‌اند، اما در 16 استان کشور، شاهد رشد بیش از 30درصدی بارش‌ها بوده‌ایم.
بیشترین رشد بارش‌ها در استان فارس ثبت شده است.
بارش‌های استان فارس در مدت مشابه سال قبل 0.2 میلیمتر و در مدت مشابه متوسط درازمدت 1.5 میلیمتر بوده؛ این درحالی است که بارش‌های این استان در 34 روز ابتدایی سال آبی جاری به 26.2 میلیمتر رسید.
از اینرو میزان بارش‌های فارس نسبت به سال قبل رشدی 13000 درصدی و نسبت به آمار متوسط درازمدت رشدی 1647 درصدی به ثبت رساند.
استان‌های با رشد بیش از 30درصدی بارش
انتهای پیام/