خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵.۵ کیلومتر از رودخانه‌های بوکان لایروبی شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 آبان 1403 - 23:53
ارومیه- مدیر امور آب بوکان گفت: امسال در راستای مهار سیلاب‌های فصلی در مجموع ۵.۵ کیلومتر از بستر رودخانه‌های این شهرستان لایروبی شده است.
بستر،رودخانه،آب،سيمينه،بوكان،لايروبي،شهرستان،ماسه،شن

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عباسی در این زمینه اظهار کرد: لایروبی بستر رودخانه‌ها باعث می‌شود هنگام بارش‌ها و افزایش ناگهانی دبی رودخانه‌ها، مسیر کافی برای عبور آب وجود داشته باشد و طغیان رودخانه باعث خسارت به کشاورزان و دامداران منطقه نشود.
وی اضافه کرد: امسال در راستای مهار سیلاب‌ها در مجموع ۵.۵ کیلومتر از بستر رودخانه‌های این شهرستان در محدوده روستاهای رحیم‌خان، اسکی‌بغداد، گل‌بهی، کانی‌ره‌ش و قالوی ره‌سول‌آغا و محدوه شهر سیمینه لایروبی شد.
مدیر امور آب بوکان گفت: این لایروبی بستر رودخانه با استفاده از بیل مکانیکی بازوبلند شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی انجام شده و از این بابت هزینه‌ای هم بر امور آب بوکان تحمیل نشده است.
عباسی اظهار کرد: سال گذشته نیز لایروبی بستر رودخانه در ۲۱ روستای این شهرستان انجام شده بود که نقش مهمی در مهار سیلاب‌های بهار امسال داشت.
وی در خصوص نظارت و پایش بستر رودخانه سیمینه این شهرستان نیز گفت: امسال در مجموع هشت هکتار از بستر رودخانه سیمینه از متصرفان بازپس گرفته شد و ۱۱ دستگاه موتور پمپ آب نیز از متخلفان توقیف شد.
وی افزود: در زمینه برداشت غیرمجاز شن و ماسه نیز ۴۳ پرونده تخلف برداشت شن و ماسه غیرمجاز تشکیل شد که از این تعداد ۳۳ فقره پرونده برای صدور حکم به مراجع قضائی ارسال شد.
وی یادآور شد: شهرستان بوکان مابین ۲ رودخانه سیمینه و زرینه‌رود قرار دارد و این حوزه گسترده نیازمند مراقبت و نگهداری شبانه روزی است و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده افراد سودجو و متخلف در زمینه برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه مراتب را به اطلاع اداره امور آب بوکان اطلاع دهند.