خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرایط اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان دشتی فراهم است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 آبان 1403 - 16:25
بوشهر- معاون فنی ستاد سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان دشتی از آغاز طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان دشتی از ۱۲ آبان همزمان با سراسر کشور خبر داد.
سرشماري،كشاورزي،طرح،دشتي،شهرستان،دوره،مرتبط،اخلاقي

به گزارش خبرنگار مهر، هادی اخلاقی ظهر یکشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی سرشماری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح سرشماری کشاورزی از ۱۲ آبان به‌طور همزمان با سراسر کشور در شهرستان دشتی آغاز خواهد شد و این طرح به مدت ۴۵ روز در این منطقه به اجرا در خواهد آمد.
معاون فنی ستاد سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان دشتی افزود: هدف از این طرح، جمع‌آوری اطلاعات دقیق و به‌روز از وضعیت کشاورزی شهرستان دشتی، شامل آمار مربوط به انواع محصولات، سطح زیر کشت، تعداد دام‌ها، و سایر داده‌های مرتبط است که می‌تواند به بهبود برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های مرتبط در بخش کشاورزی کمک کند.
وی ادامه داد: برای اطمینان از اجرای دقیق و اصولی این طرح، از دوم آبان به مدت شش روز دوره آموزشی ویژه‌ای برای مأمورین سرشماری برگزار شد.
اخلاقی اضافه کرد: در این دوره، ۱۵ نفر از نیروهای منتخب شرکت کردند و طی دوره‌ای فشرده با روش‌های گردآوری داده‌ها، چگونگی برقراری ارتباط مؤثر با کشاورزان و مسائل فنی مرتبط با سرشماری آشنا شدند.
وی بیان کرد: در پایان این دوره آموزشی، پس از برگزاری آزمون عملی، ۹ نفر از این افراد به عنوان مأمور برای اجرای طرح سرشماری کشاورزی در شهرستان دشتی انتخاب می‌شوند.
اخلاقی همچنین به اهمیت اجرای دقیق و منظم این سرشماری اشاره کرد و بیان داشت: داده‌های جمع‌آوری‌شده نقش بسزایی در تحلیل و تصمیم‌گیری‌های کلان در حوزه کشاورزی خواهند داشت.
وی تأکید کرد: این اطلاعات به مسئولان کشوری و محلی کمک خواهد کرد تا برنامه‌ریزی‌های بهتری برای بهبود شرایط کشاورزی، تأمین نیازهای کشاورزان و افزایش بهره‌وری در این بخش انجام دهند.