خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازتاب عصبانیت موسیمانه در رسانه‌های آفریقا

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 06 آبان 1403 - 12:52
شکست تیم فوتبال استقلال تهران برابر خیبر خرم آباد و عصبانیت پیتسو موسیمانه از بازیکنان تیمش در رسانه های آفریقایی بازتاب پیدا کرد.
شكست،بازي،خيبر،نوشت،استقلال،سايت

به گزارش مشرق، تیم فوتبال استقلال تهران روز یکشنبه ۶ آبان در حالی برابر خیبر خرم آباد با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد که در این مسابقه «پیتسو موسیمانه» برای نخستین بار روی نیمکت این تیم نشسته بود.
این سرمربی آفریقایی که پس از این شکست، از عملکرد آبی پوشان به شدت ناراحت بود در کنفرانس خبری به انتقاد از آن‌ها پرداخت و معتقد بود بازیکنان استقلال نمی‌دانند در چه تیم بزرگی بازی می‌کنند و ارزش لوگوی باشگاه را نمی‌دانند.
این شکست در نخستین بازی و عصبانیت موسیمانه از چشم رسانه‌های آفریقایی دور نماند و به آن پرداختند.
سایت «farpost» آفریقای جنوبی در این خصوص نوشت: موسیمانه در استقلال با شکست آغاز کرد و در بازی اول برابر خیبر خرم آباد با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد.
هرچند شاگردان موسیمانه تلاش کردند گل‌های خورده را جبران کنند اما خیبر قصد تسلیم شدن نداشت.
سایت «iDiski Times» هم نوشت: موسیمانه در اولین بازی رسمی که هدایت استقلال را برعهده داشت با نتیجه ۳ بر یک برابر خیبر مغلوب شد.
پایگاه خبری «گل» هم نوشت: پیتسو موسیمانه پس از باخت در نخستین بازی اشک بازیکنانش را درآورد.
این روزنامه بخش‌هایی از صحبت‌های موسیمانه در کنفرانس خبری بعد از مسابقه که به انتقاد از عملکرد بازیکنان پرداخته بود، بازتاب داد.
سایت «afrik-foot» هم در این خصوص نوشت: موسیمانه با یک باخت سنگین شروع کرد.