خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم توجه به ضرورت‌های پدافند غیرعامل در کشور

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 آبان 1403 - 10:18
یزد- استاندار یزد با اشاره به لزوم توجه به ضرورت‌های پدافند غیرعامل در کشور گفت:در فاز غیرنظامی باید بسترهای آمادگی کامل دستگاه‌ها درحوزه‌های مختلف برای مقابله باتهدیدات دشمنان رافراهم کنیم.
پدافند،غيرعامل،دشمنان،يزد،پايه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بابایی درشست شورای پدافند غیر عامل استان یزد، با اشاره به لزوم توجه به ضرورت‌های پدافند غیرعامل در کشور اظهار کرد: اسلام بر پایه صلح و دوستی پایه گذاری شده و در صورت تمایل دشمنان مذاکرات صلح انجام خواهد شد اما مسلمانان در همه زمان‌ها باید آماده و مسلح باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آیات قرآن کریم، کفار برای هجوم ناگهانی و نابودی زیرساخت‌های کشورهای مسلمان علاقه‌مند به غفلت مسلمین از اسلحه و کالاهای خود هستند.
استاندار یزد در پایان با اشاره به درک مناسب مسئولین کشور از پدافند غیرعامل عنوان کرد: در فاز غیرنظامی باید بسترهای لازم برای آمادگی کامل دستگاه‌ها در حوزه‌های مختلف برای مقابله با تهدیدات دشمنان را فراهم کنیم.