خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آقایان نمی‌توانند وارد این مسجد در تهران شوند! +‌عکس

اعتماد | همه | یکشنبه، 06 آبان 1403 - 07:00
مسجد قدیمی پونک با کمتر از بیست متر مربع مساحت، در اختیار زنان محله است و تمام فعالیت‌های آن زیر نظر آنها اداره می‌شود.
مسجد،محله،پونك،زنان،مربع،اداره،رقيه

مسجد قدیمی پونک با کمتر از بیست متر مربع مساحت، در اختیار زنان محله است و تمام فعالیت‌های آن زیر نظر آنها اداره می‌شود.
کد خبر: 681324 | ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ ۰۷:۰۰:۰۰
مسجد قدیمی پونک با کمتر از بیست متر مربع مساحت، در اختیار زنان محله است و تمام فعالیت‌های آن زیر نظر آنها اداره می‌شود.
به گزارش همشهری آنلاین، پونک قدیم به دو روستای ده بالا و ده پایین تقسیم می‌شد.
در گذشته به دلیل بارش برف و باران و صعب‌العبور بودن مسیرها، دسترسی به معدود مساجد و مدارس و حمام‌ها با دردسرهایی همراه بود.
برای همین در هر محله به کمک خیرین و اهالی در حد رفع نیاز، یک مسجد یا حمام ساخته می‌شد.
کوچکترین و قدیمی‌ترین مسجد محله پونک، مسجد حضرت رقیه (س) نام دارد که بیش از دو قرن از قدمت آن می‌گذرد .
این مسجد در ابتدای کوچه پونه یکم و در قلب محله پونک واقع شده است .
نکته قابل توجه و ویژه مسجد مورد اشاره ما این است که به همت زنان محله اداره می شود.
یک مسجد ساده، بدون گنبد و گلدسته و در مساحتی کمتر از بیست متر مربع در دل محله پونک.
مسجد حضرت رقیه (س) یک مسجد زنانه و ورود آقایان به این محل ممنوع است.
زنان محله کلیددار این مسجد هستند.
در تمام ساعات روز در مسجد به روی اهالی باز است و در آن کلیه امور دینی و فرهنگی مثل آموزش قرآن و خواندن ادعیه انجام می‌شود.