خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش اردن: به هیچ هواپیمای نظامی اجازه عبور از حریم خود را ندادیم

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 05 آبان 1403 - 13:06
ارتش اردن به دنبال اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ایران ادعا کرد که به هیچ هواپیمای نظامی اجازه عبور از حریم خود را نداده است.
منبع،نظامي،پدافند،اردن،هوايي،گزارش

به گزارش مشرق، یک منبع در نیروهای مسلح اردن، ظهر امروز (شنبه)، مدعی شد این کشور به هیچ هواپیمای نظامی طرف‌های درگیر در منطقه اجازه عبور از حریم خود را نداده است.
بر اساس گزارش وبگاه اردنی «خبرنی»، این منبع در ادامه افزود که ارتش اردن از نزدیک تنش‌ نظامی که طی ساعات گذشته رخ داده، دنبال می‌کند.
منبع یادشده در پایان گفت که نیروی هوای این کشور با جدیت اوضاع را زیر نظر داشته است.
قرارگاه پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران سحرگاه امروز اعلام کرد رژیم صهیونیستی، در اقدامی تنش‌زا نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد حمله قرار داد که ضمن رهگیری و مقابله موفق سامانه یکپارچه پدافند هوایی با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب محدودی به برخی نقاط وارد شد.