خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جداسازی شبکه اداری خراسان شمالی از بستر اینترنت انجام می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 05 آبان 1403 - 12:52
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری خراسان شمالی، گفت: 60 درصد ادارات خراسان شمالی اتوماسیون را از اینترنت جدا کردند.
استان،پدافند،خراسان،شمالي،غيرعامل،فيبر،نوري

طاهر رستمی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: پدافند غیرعامل در استان خراسان شمالی در سطح بسیار خوبی آمادگی مقابله با بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی را دارد.
وی افزود: برای مثال در سیل روز گذشته در بخش‌های مختلف استان خراسان شمالی بر اساس تدابیر پدافند غیرعامل و شرکت مخابرات پل ارتباطاتی استان هیچ خللی را مواجه نشد و ارتباطات استان به طور کامل برقرار بود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری خراسان شمالی، گفت: شهروندان باید برای همه شرایط در بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی آماده باشند.
بحران‌ها می‌توانند تهدیدات انسان‌ساز تا بحران‌های طبیعی را شامل شوند.
رستمی گفت: تهیه 200 ژنراتور برای ادارات و صنایع، تکمیل رینگ فیبر نوری، تجهیز 15 درصد خبازی‌های استان به تنور دوگانه سوز از اقدامات پدافند غیرعامل در استان خراسان شمالی است.
سند جامع پدافند غیر عامل استان به عنوان نسخه کامل از فرصت‌ها و تهدید های استان تدوین شده است و در این استان 200 دارایی قابل حفاظت، مهم و حساس به لحاظ پدافندغیرعامل شناسایی شد.
وی گفت: در حوزه سایبری، یک آسیب‌پذیری در استان استفاده مشترک از اینترنت اتوماسیون اداری است که در این زمینه 60 درصد از ادارات، اینترنت را منفک کردند.
مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری خراسان شمالی با اشاره به اینکه تجهیز فیبر نوری به عنوان پدافندغیرعامل مورد نیاز است افزود: با اجرای فیبر پروتکشتن در استان در تمام شهرستان رینگ فیبر نوری برقرار شده است.
انتهای پیام/311/