خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

200 هزار تن محصول از نخلستان‌های بوشهر برداشت شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 05 آبان 1403 - 11:41
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به پایان برداشت محصول از نخلستان های استان بوشهر گفت: 200 هزار تن خارک، رطب و خرما از نخلستان های استان بوشهر برداشت شد.
استان،بوشهر،تن،برداشت،رطب،خارك،خرما

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، سطح زیر کشت نخلستان‌های استان بوشهر را 38 هزار هکتار اعلام و اظهار کرد: استان بوشهر از مهمترین مناطق تولید خرما در کشور است که محصول آن به بازار‌های داخلی و خارجی فرستاده می‌شود.
وی،کباب و زاهدی را از مهمترین ارقام و گونه محصول نخلستان‌های این استان دانست و بیان کرد: برداشت محصول از شش میلیون نخل استان بوشهر از اواسط تیرماه آغاز می‌شود و تا اوایل آبان ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خارک و رطب را از تولیدات اولیه نخلستان‌ها دانست و خاطرنشان کرد: امسال در مجموع 70 هزار تن خارک و رطب شامل 15 هزار تن خارک و 55 هزار تن رطب از نخیلات استان بوشهر برداشت و به بازار عرضه شد.
توکلی از پایان برداشت محصول از نخلستان‌های استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در مجموع بیش از 200 هزار تن خارک، رطب و خرما از نخلستان‌های استان بوشهر برداشت شده که 130 هزار تن آن خرماست.
وی بیشترین گونه برداشت خرما را کبکاب نام برد و گفت: به‌صورت میانگین سالانه بین 20 تا 30 هزار تن از خرما استان به کشور‌های آسیای میانه، روسیه، قرقیزستان، ارمنستان، ترکمنستان، افغانستان، پاکستان و کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس صادر می‌شود.
انتهای پیام/190