خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقل و انتقالات فرهنگیان بر اساس امتیاز بندی انجام می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 تیر 1398 - 14:56
شهرکرد- مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: نقل و انتقالات فرهنگیان در این استان بر اساس امتیاز بندی انجام می‌شود.
فرهنگيان،نقل،انتقالات،جابجايي،استان،پلكاني

به گزارش خبرنگار مهر، فرحناز قائدامینی ظهر دوشنبه در نشست با جمعی از فرهنگیان با اشاره به کمبود نیرو در آموزش و پرورش استان، اظهار داشت: با جلسات مکرر پیگیر رفع مشکلات نقل و انتقال فرهنگیان بودیم لذا امسال جایجایی به صورت پلکانی انجام شد تا با این روش فرهنگیان بتوانند از ناحیه یا منطقه‌ای به ناحیه و منطقه دیگر منتقل شوند.
وی با بیان اینکه برخی فرهنگیان سوابق ۲۰ تا ۲۲ سال خدمت در مناطق محروم را دارند، افزود: بایستی نقل و انتقالات شفاف باشد بنابراین امتیازبندی به شکل دقیق انجام شده و در معرض دید فرهنگیان قرار گرفت که این مهم ویژگی نقل و انتقالات امسال است.
قائدامینی تصریح کرد: در روش جابجایی پلکانی، فرهنگیان از امتیاز یکدیگر مطلع می‌شوند و تاکنون روند به صورت قانونی و مطلوب بوده و کمترین اعتراض وجود داشته است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در موارد لزوم در شهریور ماه سال جاری، نیز مجدداً بررسی‌ها برای دیگر جابجایی‌ها انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه امسال تاکنون ۱۲۳ تا ۱۲۴ مورد جابجایی در داخل استان صورت گرفته است، بیان کرد: ۱۳ مورد نیز جابجایی فرهنگیان به خارج از استان با کمسیون پزشکی انجام شده است.
قائدامینی گفت: این نشست نیز به منظور پاسخگویی به فرهنگیان در زمینه نقل و انتقالات برگزار شد.