سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش انگلیس به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونی علیه ایران

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 05 آبان 1403 - 11:05
یکی از سخنگویان دولت انگلیس در واکنش به حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به خاک ایران گفت که تشدید بیشتر تنش به نفع هیچ‌کس نیست.
رژيم،انگليس،پدافند،بامداد،تشديد

به گزارش مشرق، یکی از سخنگویان دولت انگلیس در واکنش به حمله بامداد امروز (شنبه) رژیم صهیونیستی به برخی نقاط ایران تصریح کرد «تشدید بیشتر تنش‌ به نفع هیچ‌کس نیست».
پدافند هوایی جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد «رژیم جعلی، بامداد امروز نقاطی از مراکز نظامی در تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داد که ضمن رهگیری و مقابله موفقِ سامانه یکپارچۀ پدافند هوایی، آسیب‌های محدودی به برخی نقاط وارد شد».
سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به این اقدامات رژیم صهیونیستی گفت «ما از حق اسرائیل برای دفاع و محافظت از خود در راستای قوانین بین‌المللی بشردوستانه حمایت می‌کنیم.
تشدید بیشتر تنش به نفع هیچ‌کس نیست».
از طرف دیگر، یکی از منابع در دفتر نخست‌وزیری انگلیس نیز به این حملات گفت «ظاهراً» با توجه به این‌که اسرائیل حملاتی را علیه «اهداف نظامی» انجام داده و زیرساخت‌های کشور ایران یا رهبران ارشد را هدف قرار نداده، این حملات به نظر می‌رسد در راستا و مطابق با انتظارات بوده است.