خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلسله حملات حزب الله به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی

مهر | بین‌الملل | جمعه، 04 آبان 1403 - 22:41
حزب الله لبنان از حملات موشکی به مناطق و پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف اراضی اشغالی خبر داد.
نيروهاي،مقاومت،موشكي،شهرك،صهيونيستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی جنگ نیروهای مقاومت لبنان، این گروه در بیانیه‌هایی تأکید کرد: در این حملات مراکز تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های نظامی آن هدف دقیق موشکی نیروهای مقاومت قرار گرفت.
در این بیانیه آمده است: رزمندگان مقاومت پایگاه «بیت هیلل» رژیم صهیونیستی را با موشک درهم کوبیدند.
شهرک نشین «کتسرین» در جولان اشغالی دیگر منطقه‌ای است که هدف حملات موشکی نیروهای مقاومت لبنان قرار گرفت.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز با تأیید حملات موشکی حزب الله به جولان اشغالی اعلام کرد ۱۰ موشک از لبنان به سمت این منطقه شلیک شده، اما آژیر هشدار به صدا در نیامده است.
حزب الله همچنین از حملات موشکی به شهرک نشین «حتسور» و «المناره» در سرزمین‌های اشغالی خبر داد.
این گروه تجمع نیروهای دشمن صهیونیستی را در منطقه حدفاصل «کفرکلا» و «المطله»، «حولا» و نزدیکی شهرک «کفرکلا» را با موشک در هم کوبیده است.
نیروهای مقاومت لبنان همچنین تأکید کرد که رزمندگان این گروه برای سومین نوبت تجمع نیروهای اسرائیلی را در شرق شهرک «مرکبا» را نیز مورد حمله قرار دادند.