خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفال و صنایع‌دستی همدان در جایگاه بهترین‌های کشور قرار دارند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 04 آبان 1403 - 11:12
استاندار همدان با بیان اینکه توسعه گردشگری و صنایع دستی همدان اشتغال پایدار به دنبال دارد، گفت: سفال و صنایع دستی همدان در جایگاه بهترین های کشور قرار دارند.
همدان،لالجين،سفال،گردشگري،استان،توسعه،جهاني،ملانوري،سراميك

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوری در نشست با هنرمندان، تولید کنندگان و صادرکنندگان سفال و سرامیک لالجین اظهار‌داشت: لالجین دارای قدمت 700 ساله است و مردمانی خلاق و نوآور دارد که به صورت مجازی در گل، جان و روح می‌دمند.
وی با بیان اینکه شهر جهانی لالجین فرصتی برای رونق اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری در همدان محسوب می‌شود، بیان کرد: سفال لالجین را دارای آوازه جهانی دانست که صادرات آن به کشور‌های مختلف جهان از توان و ظرفیت بالای لالجین حکایت دارد.
مقام عالی دولت در استان همدان با بیان اینکه فعالیت در زمینه سفال باعث شده در لالجین و اطراف آن بیکاری وجود نداشته باشد، عنوان کرد: گردشگری و حوزه‌های مختلف آن به ویژه صنایع دستی با اختلاف و حاشیه سازی توسعه پیدا نمی کند و همه باید کمک کنند و اختلافات را دور بریزند تا صنعت گردشگری همدان توسعه پیدا کند.
ملانوری تاکید کرد: موقعیت جغرافیایی ویژه همدان و نزدیکی با 9 استان همجوار این استان را به یکی از مهم‌ترین محورهای توسعه گردشگری کشور تبدیل کرده و با داشتن ظرفیت‌های بسیار خوب تاریخی، طبیعی و فرهنگی همدان می‌تواند در سطح ملی و حتی جهانی به عنوان مقصد گردشگری شناخته شود.
وی همچنین ادامه داد: پتانسیل بالای همدان در حوزه گردشگری نه تنها یک مزیت برای توسعه اقتصادی این استان است بلکه کمترین تاثیر آلودگی‌های محیط زیستی به عنوان‌اولویت اصلی توسعه همدان شناخته می‌شود.
استاندار همدان همچنین با تاکید بر اینکه بزرگترین ضربه‌ای که بر صادرات سفال و سرامیک استان همدان وارد می‌شود، از نبود واحد بسته‌بندی‌مناسب برای این محصولات است، بیان کرد: بسیاری از تولیدات و سفال لالجین به صورت فله‌ای و معمولی ارسال می‌شود و ارزش افزوده چندانی ایجاد نمی‌کند این درحالی است که اگر همین محصول در بسته‌بندی بهتر توزیع شود، می‌تواند ارزش افزوده بسیار بیشتری به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام/