خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۷۶ میلیاردی مردم مازندران به جبهه مقاومت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 03 آبان 1403 - 19:12
ساری - استاندار مازندران میزان کمک های جمع آوری شده برای مردم مظلوم ستمدیده غزه، لبنان و فلسطین و محور مقاومت را ۷۶ میلیارد ریال اعلام کرد.
ستاد،مردمي،تشكيل،احمر،هلال

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران بااشاره به تشکیل ستاد هماهنگی کمک به مردم فلسطین و محور مقاومت با حضور دستگاه‌های اجرایی در استانداری گفت: دبیرخانه ستاد به ریاست استاندار در هلال احمر استان فعال می‌شود.
وی افزود: قرار است ستاد کمک‌های مردمی شهرستانی نیز شکل گیرد و ریاست این ستاد بر عهده فرمانداران خواهد بود و علاوه بر این در تمامی روستاها ستاد با مسؤولیت دهیاری نیز تشکیل می‌شود.
وی استقرار چادرها و پایگاه جمع آوری کمک‌های مردمی در شهرها و روستاها به صورت ثابت و سیار را از جمله برنامه‌ها ذکر کرد و گفت: تاکنون ۷ میلیارد ۶۲۴ میلیارد تومان کمک‌های مردمی برای ارسال به کمک به مردم مظلوم غزه، لبنان و فلسطین در استان توسط کمیته امداد، هلال احمر و بسیج سازندگی جمع آوری شده است.
استاندار مازندران از تشکیل کمیته اطلاع رسانث در این خصوص خبر داد و گفت: اطلاع رسانی مناسب و بازتاب کمک‌های مردمی تبلیغات محیطی نیز در این زمینه باید انجام شود.