خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشت گندم در مناطق سردسیر به بالای ۷۰ درصد رسید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 03 آبان 1403 - 16:24
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار، کشت گندم در مناطق سردسیر برای سال زراعی جدید به بالای ۷۰ درصد رسیده است.
كشت،گندم،درصد،كشاورزان،مجموع،برسد

عطااللّه هاشمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اکنون نیمه شمالی کشور در حال کشت گندم است و برآوردها حاکی از آن است که کشت استان‌های سردسیر به بالای ۷۰ درصد برسد.
به گفته او، کشت گندم در استان هایی مثل مرکزی، تهران و قزوین آغاز شده و تا پایان آبان ادامه دارد و در استان های جنوب، جنوب شرق و غرب هم به زودی آغاز می‌شود.
همچنین در قسمت مرکزی ۵۰ درصد کشت انجام شده است.
هاشمی ادامه داد: امسال پیش‌بینی می‌شود که مجموع سطح زیرکشت گندم آبی و دیم همانند سنوات قبل به ۶ میلیون هکتار برسد.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: علی رغم آنکه قرار بود تا پایان شهریور مطالبات کشاورزان به طور کامل پرداخت شود، این امر صورت نگرفت و اکنون نگران مشکلات تامین نهاده های کشاورزی همزمان با کشت محصول بدلیل کمبود نقدینگی کشاورزان هستیم.
گفتنی است که براساس آمارهای اعلامی مجموع میزان خرید تضمینی گندم به ۱۱ میلیون و ۹۹۳ هزارتن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.
خبرنگار: آزاده محبی