خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وصول جریمه ۳۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریالی ثبت نکردن کالا

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 03 آبان 1403 - 11:30
مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از وصول جریمه ۳۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریالی ثبت نکردن کالا در سامانه جامع انبارها خبر داد.
تعزيرات،تخلف،حكومتي،كالاي،جريمه،كالا

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید القاصی مهر در این باره گفت: پرونده عامل ثبت نکردن قهوه سبز و فرآوری شده به ارزش ۱۲۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال که در سامانه جامع انبارها ثبت نشده بود، در شعبه ششم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات شهرستان ری رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران افزود: شعبه به دلیل ارائه نشدن مدارک لازم، تخلف انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۳۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل یک چهارم ارزش ریالی کالای کشف شده محکوم کرد و جریمه وصول شد.
القاصی مهر گفت: با استناد به تبصره ماده ۶ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، توجه به اینکه کالای کشف شده شامل کالاهای ضروری و اساسی نیست و مقدار جریمه نقدی یک چهارم ارزش ریالی کالا است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران گفت: اداره صمت شهرستان ری پرونده تخلف این واحد صنفی را پیرامون تخلف ثبت نکردن موجودی کالای مذکور در سامانه جامع انبارها را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال کرد.