خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامه یمن برای گوترش درباره جنایات اسرائیل در منطقه

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 آبان 1403 - 09:53
رئیس شورای عالی سیاسی یمن در نامه ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل، انفعال این سازمان و جامعه بین المللی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت های منطقه را محکوم کرد و خواستار اتخاذ موضعی قاطع برای مهار این رژیم شد.
موضع،اتخاذ،محكوم،مهدي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن، در نامه‌ای برای «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد، سکوت بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
مهدی المشاط در این نامه خود خطاب به گوترش گفت: شورای امنیت با اتخاذ موضع یک جانبه، رویکرد افزایش بحران را در پیش گرفته است.
این مقام یمنی افزود: ما به شدت شکست سازمان شما و جامعه بین‌المللی را در قبال آنچه که در منطقه می‌گذرد، محکوم می‌کنیم.
المشاط تاکید کرد: ما خواستار اتخاذ موضع قاطع برای توقف تجاوزات به ملت‌های فلسطین، لبنان و اعلام اسرائیل به عنوان یک موجودیت تروریستی هستیم.
انتهای پیام/