خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشت جو در سطح ۳۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 آبان 1403 - 21:37
قزوین- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از آغاز کشت محصول جو در سطح ۳۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان در سال زراعی جدید خبر داد.
جو،كشت،هكتار،كشاورزي،قزوين

به گزارش خبرگزاری مهر حسن جلیلوند اظهار کرد: کشت محصول جو در سطح ۳۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزون آغاز شد.
وی افزود: ازاین میزان اراضی کشاورزی ۲۹ هزار هکتار به زیر کشت جو آبی و هفت هزار هکتار به زیر کشت جو دیم خواهد رفت.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: در سال زراعی جدید از این میزان سطح زیر کشت بیش از ۱۵۰ هزار تن محصول برداشت شود.
وی عنوان کرد: میانگین برداشت جو در مزارع آبی قزوین در هر هکتار چهار هزار و ۵۰۰ کیلو و در مزارع دیم یک هزار و ۴۰۰ کیلوگرم است.
جلیلوند یادآور شد: جو از جمله محصولات مهم و استراتژیک کشاورزی است که مورد استفاده واحدهای دامی قرار می گیرد و تامین آن برای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی در پایان گفت: کشت محصول جو هم اکنون در استان قزوین آغاز و تا فصل پاییز ادامه خواهد داشت.