خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۹۰ درصدی برخی واحدهای مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن قم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 آبان 1403 - 15:25
قم- مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: برخی بلوک‌ها و واحدهای نهضت ملی مسکن در استان قم ۹۰ درصد پیشرفت داشته اند و ۱۲ تعاونی در زمینه مردمی این طرح همکاری دارند.
قم،استان،نهضت،مسكن،ملي،طرح

به گزارش خبرنگار مهر، وحید وزیری راد ظهر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: برخی بلوک‌ها و واحدهای نهضت ملی مسکن در استان قم ۹۰ درصد پیشرفت داشته‌اند و ۱۲ تعاونی در زمینه مردمی این طرح همکاری دارند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم بیان کرد: استان قم در طرح نهضت ملی مسکن متعهد به ساخت ۸ هزار واحد مسکونی است که تسریع این امر به تأمین اعتبارات بانکی و متقاضیان بستگی دارد.
وی ابراز کرد: پیمانکاران از مردادماه سال گذشته مشغول ساخت و ساز واحدهای مسکونی هستند که خوشبختانه روند پیشرفت پروژه‌ها در حد مطلوبی قرار دارد.
وزیری راد عنوان کرد: استفاده از روش‌های نوین ساختمان سازی و به کار گیری افراد متخصص و ماهر در دستور کار اجرای طرح نهضت ملی مسکن استان قم قرار دارد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم تصریح کرد: نیروهای بومی و متخصص برای اجرای پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن در استان قم از طریق انجمن صنفی کارگران معرفی می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: اتباع مجاز در صورت عدم تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بر اساس قانون پیمانکاران می‌توانند آنها را به کار گیری کنند.