خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 210000 دلار ارز قاچاق توسط پلیس فرودگاه

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 آبان 1403 - 16:12
فرمانده پلیس فرودگاه های کشور از کشف 210 هزار دلار قاچاقچیان توسط پلیس فرودگاه های حضرت امام خمینی(ره) و شیراز خبر داد.
قاچاقچيان،لحظه،پليس،كشور،تسنيم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار محسن عقیلی؛ فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اظهار کرد: با تشدید اجرای طرح‌های مقابله‌ای با قاچاق، در نیمه اول مهرماه، 7 نفر از قاچاقچیان ارز در فرودگاه‌های حضرت امام خمینی (ره) و شیراز شناسایی شدند و در مجموع 210 هزار دلار، به ارزش 115 میلیارد ریال، از آنان کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه پرونده‌ای در خصوص متهمان تشکیل و همراه با مستندات به تعزیرات حکومتی تحویل داده شده است، گفت: پلیس فرودگاه با استقرار در تمامی مبادی ورودی و خروجی فرودگاه‌های کشور و پایش لحظه به لحظه فعالیت‌های مسافران با استفاده از تجهیزات نوین بازرسی، به‌طور جدی با قاچاقچیان و سودجویان برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/