وقتی مجری ضد ایرانی شبکه «الحوار» مجبور به تمجید از قدرت نظامی ایران می شود +فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
دوشنبه، 03 تیر 1398 - 12:46
صالح الازرق مجری ضد ایرانی شبکه عرب زبان الحوار، پس از ساقط کردن پهپاد فوق پیش رفته RQ4 آمریکایی مجبور به تمجید کشورمان شد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان،صالح الازرق مجری ضد ایرانی شبکه عرب زبان الحوار که از لندن پخش می شود، پس از ساقط کردن پهپاد فوق پیش رفته RQ4 آمریکایی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، چنان مقهور قدرت نظامی ایران قرارگرفت که مجبور به تمجید کشورمان شد.
وی در برنامه خود به تحلیل این رویداد پرداخت و مقابله با جنگنده های فوق پیشرفتهای مثل F-35 را به کفتربازی برای ایران تشبیه کرد و ناتوانی عربستان سعودی در مقابله با پهپاد های یمنی را به سخره گرفت.
این در حالی است که این مجری به مواضع ضد ایرانی اش مشهور است و در بسیاری از برنامه هایش ایران را به حرف و ادعا و لاف زدن متهم میکرد.
انتهای پیام/
اذعان مجری ضد ایرانی شبکه الحوار به قدرت نظامی ایران