خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نبنزیا: عضویت اوکراین در ناتو به هیچ‌وجه قابل قبول نیست

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 01 آبان 1403 - 12:12
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد که عضویت اوکراین در ناتو به هیچ عنوان برای مسکو قابل پذیرش نیست.
اوكراين،روسيه،امنيت،نخواهد_رفت،تهديدها

به گزارش مشرق، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل می‌گوید که عضویت اوکراین در ناتو، برای مسکو قابل قبول نیست.
نبنزیا در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره اوکراین گفت: عضویت اوکراین در ناتو در قالب هر نوع نقشه ارضی، به هیچ وجه برای روسیه قابل پذیرش نیست و نمی‌تواند جزئی از طرح یا طرح‌های صلح یا ابتکارهای میانجی‌گری باشد.
وی با تاکید بر اینکه تهدیدها علیه امنیت روسیه بدون غیرنظامی‌سازی و نازی‌زدایی اوکراین، از بین نخواهد رفت، اضافه کرد: شرایطی که ناشی از اخاذی هسته‌ای رئیس رژیم کی‌یف که مشروعیتش را از دست داده، ایجاد شده است، بار دیگر نشان می‌دهد که تصمیم روسیه مبنی بر آغاز عملیات نظامی ویژه که پس از تهدیدهای هسته‌ای مشابه از سوی رهبران اوکراین اتخاذ شد، تنها تصمیم درست بود.
دیپلمات ارشد روسیه تاکید کرد: تهدیدها علیه امنیت کشور ما بدون غیرنظامی‌سازی اوکراین و همچنین بدون حصول اطمینان از تحقق حقوق و آزادی‌های تمام شهروندان این کشور، از بین نخواهد رفت.