خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 آبان 1403 - 11:12
معاون فنی و امور بیمه ای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: با رایزنی ها و هماهنگی های انجام شده، منابع لازم تامین و حقوق بازنشستگان در دو مرحله شامل حقوق و مبلغ ناشی از اجرای متناسب سازی مهرماه واریز خواهد شد.
حقوق،صندوق،كشوري،بازنشستگان،بازنشستگي،احكام،صدور،اجراي

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا فیضی‌‌نژاد؛ معاون فنی و امور بیمه ای صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز فرآیند صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان کشوری و محاسبه آن برابر جداول ابلاغی در حقوق مهرماه خبر داد و اظهار کرد: حقوق این ماه در دو مرحله جداگانه شامل حقوق و همچنین مبلغ ناشی از اجرای متناسب‌سازی به حساب این عزیزان واریز می‌شود.
وی با اعلام این خبر افزود: در اجرای جزء یک ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور مبنی بر متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری با 90درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغل همطراز و با تاکیدات و پیگیری‌های ریاست جمهور و مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از دریافت جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تحت پوشش صندوق از سوی سازمان اداری و استخدامی و تامین منابع لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه، این صندوق وارد مرحله محاسبه و صدور احکام اصلاحی ناشی از اعمال متناسب‌سازی شده است.
معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: صدور احکام شروع شده و عملیاتی شده است و بارگذاری آن روی سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir ظرف امروز انجام خواهد شد.
فیضی‌نژاد در خصوص پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان این صندوق و مابه‌التفاوت ناشی از اعمال متناسب‌سازی اظهار کرد: با رایزنی‌ها و هماهنگی‌های انجام شده، منابع لازم تامین و حقوق عزیزان بازنشسته در دو مرحله شامل حقوق و مبلغ ناشی از اجرای متناسب‌سازی مهرماه واریز خواهد شد.
معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: با صدور احکام اصلاحی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، مبلغ مابه‌التفاوت ناشی از اجرای قانون مذکور در 6 ماه گذشته نیز محاسبه و پرداخت خواهد شد.
انتهای پیام/