سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره‌ها و بازی‌های سنتی بومی و محلی در لرستان برگزار می‌شوند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 29 مهر 1403 - 22:06
خرم‌آباد - مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از برگزاری جشنواره‌ها و بازی‌های سنتی بومی و محلی در پنجمین روز از هفته تربیت‌بدنی و ورزش در این استان خبر داد.
ورزش،استان،جوانان،هفته

وحید والی‌زاده مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه‌های پنجمین روز هفته تربیت‌بدنی و ورش در لرستان، اظهار داشت: برنامه‌های این روز با شعار «تقسیم و تسهیم کار ملی، تقویت مشارکت اجتماعی، توسعه ورزش‌های بومی و محلی» در استان برگزار می‌شوند.
وی با اشاره به برنامه‌های شاخص پنجمین روز هفته ورزش و تربیت‌بدنی در استان، عنوان کرد: افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی ورزشی در محل اداره کل ورزش و جوانان استان یکی از این برنامه‌ها است.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان، از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری ورزش و جوانان با بیمه سلامت خبر داد و گفت: رونمایی از طرح ملی ورزش و مردم، برگزاری جشنواره‌ها و بازی‌های سنتی بومی و محلی در سطح استان از دیگر برنامه‌های هفته تربیت‌بدنی در استان خواهد بود.