خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یونس امامی 5 زندانی را آزاد کرد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 مهر 1403 - 16:30
قهرمان کشتی جهان و عضو تیم ملی کشتی آزاد در المپیک 2024 پاریس با حضور در زندان نوشهر پنج زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرد.
كشتي،جهان،خيرين،زنداني،قهرمان،آزاد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های مازندران، یونس امامی قهرمان کشتی آزاد جهان و عضو بازی‌های المپیک 2024 به همراه تعدادی از خیرین با حضور در زندان شهرستان نوشهر و اهدای یک میلیارد ریال، پنج زندانی را آزاد کردند.
این قهرمان کشتی جهان و عضو تیم ملی کشتی آزاد همچنین دوبنده بازی‌های المپیک پاریس خود را به زندان نوشهر اهداء کرد تا با فروش آن زمینه آزادی زندانیان جرائم غیرعمد فراهم شود.
خیرین همراه با قهرمان کشتی جهان قول مساعد دادند تا به زودی با اهدای مبلغ پنج میلیارد ریال به یاری زندانیان جرائم غیرعمد بشتابند.
حق مرادی یکی از خیرین و جراح ارتوپد قول آزادی 10 نفر زندانی را داده و همچنین ارائه خدمات درمانی رایگان ماهانه به سه زندانی و یا خانواده آنان به مدت 2 سال را پذیرفت.
"یونس امامی" دارنده مدال نقره نوجوانان و 2 مدال برنز جوانان و زیر 23 سال و برنز پیکارهای جهانی سال 2019 بزرگسالان جهان است.
انتهای پیام/