اجرای تمرین عکسبرداری هوایی در رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴
مهر
|
سیاسی
|
یکشنبه، 29 مهر 1403 - 12:21
یگانهای شرکتکننده در رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۴، تمرین عکسبرداری هوایی (Photo Ex) و اجرای صورتبندی و آرایشهای تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر دریادار دوم مصطفی تاجالدینی سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ گفت: در این مرحله از رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴، یگانهای شناور نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، فدراتیو روسیه و عمان تمرین عکسبرداری هوایی (Photo Ex)و صورتبندی و آرایش آفندی را انجام دادند.
امیر دریادار دوم تاجالدینی گفت: برقراری امنیت در سطح منطقهای و بینالمللی بسیار حائز اهمیت است و به همین دلیل نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند رزمایش مرکب دریایی آیونز را برای افزایش سطح آمادگی و هماهنگی طراحی و با محوریت نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در شمال اقیانوس هند به اجرا گذاشتهاند.